Informaţii

Am decis ca această secţiune să o prezentăm sub formă de întrebări şi răspunsuri, astfel încât fiecare dintre voi, cei care vă aflaţi în pragul frumosului eveniment numit nuntă să poată găsi cât mai uşor răspuns la întrebările ce le implică un astfel de eveniment.
 
Fireşte că abordăm această rubrică prin ochii noştri, astfel încât rolul fotografiei de nuntă şi rolul fotografului de nuntă este amintit în toate răspunsurile de mai jos.
 
Vom updata această rubică pe măsură ce vom afla de la voi noi întrebări ce necesită un raspuns. Vă rugăm să ne întrebaţi şi noi vom încerca să vă răspundem cât mai clar.

 
 

1. CE ESTE NUNTA?

despre-nunta
Categoric nunta este unul dintre cele mai importante evenimente ale vieţii. Este încărcată de emoţie şi delimitează începutul unei noi vieţi, cu noi coordonate.
 
De fapt, s-ar putea ca tradiţia creştină să surprindă cel mai bine esenţa evenimentului, considerându-l momentul în care sufletele mirilor se contopesc într-unul singur. În aceste condiţii e perfect justificat să se investească atâtea resurse în planificarea nunţii, căci orice început este împletit cu simboluri şi speranţă.
 
 

2. CE ÎNSEAMNĂ PREGATIREA MIRESEI?

Dintre toate obiceiurile de nuntă româneşti există unul comun majorităţii zonelor – îmbrăcatul (gătitul) miresei. De regulă se petrece în faţa unei oglinzi decorate festiv şi implică naşa, mama miresei, dar şi prietenele miresei.

citeste mai mult →

 
 

3. CE ÎNSEAMNĂ PREGATIREA MIRELUI?

Tu, ca şi mire ai o sarcină mai uşoară în pregătirile de nuntă, dar şi procesul de căutare a costumului potrivit, cu cea mai avantajoasă croială, sau a pantofilor adecvaţi poate fi o provocare.

citeste mai mult →

 
 

4. CE ESTE FOTOGRAFIA?

Am descris pe larg la rubrica „despre noi” ce este fotografia şi ce înseamnă ea pentru noi. Aşa că, vă rugăm să daţi un click pe rubrica menţionată, pentru a găsi răspunsul la această întrebare.
 
 

5. CE FOTOGRAF SĂ ALEG?

FOTOGRAF PROFESIONIST VS FOTOGRAF AMATOR

Urmează să vă căsătoriţi sau aveţi un eveniment foarte important şi un fotograf profesionist ar fi mai mult decât binevenit, dar aveţi şi un prieten care are un aparat mai scump şi care s-a oferit să vă ajute gratis cu fotografiile la importantul eveniment… Sună tentant?

citeste mai mult →

 
 

6. CE ESTE ALBUMUL FOTO?

„Albumele foto sunt adevărate opere de artă ce te invită practic să le descoperi, să le răsfoieşti iar şi iar zâmbind la amintirea acelor clipe surprinse cu dibăcie de fotograful vostru.”

citeste mai mult →

 
 

7. CE ÎNSEAMNĂ „TRASH THE DRESS”?

„Haideţi să mergem la mare, în vârf de munte, pe malul unui lac, în mijlocul unei metropole mari, într-o clădire părasită, pe o pajişte înflorită sau oriunde vă doriţi…”

citeste mai mult →