Georgiana Stanciu

Ne bucuram nespus ca am avut ocazia sa il cunoastem pe Eduard si ca ne-a fost alaturi la cel mai important eveniment din noua noastra viata in doi. Ne-a convins si cucerit din prima clipa, la o cafea. Este o persoana prietenoasa, ne-a ajutat cu sfaturi, a fost relaxant sa vorbim cu el, astfel ca am plecat acasa cu sentimentul ca totul va fi foarte bine pe planul foto. Si asa a si fost; ne-am simtit in largul nostru cu el, prezenta lui a fost una delicata - discreta si blanda cat sa ne putem exterioriza linistiti emotiile, insa in acelasi timp activa, a fost implicat sincer in momentul nostru. A fost mereu cu zambetul pe buze si cu incurajari in priviri, amabil cu familiile noastre, a fost o incantare sa il avem alaturi ca persoana, nu doar ca fotograf. Il recomandam cu drag tuturor celor care isi doresc sinceritate in fotografiile lor, sa ramana cu momentele, intamplarile si emotiile asa cum au fost ele, autentice, fara masti, regizari sau presiune. Sincer, nunta noastră nu ar fi fost la fel fără el. Noi ne-am lasat pe mana lui, iar rezultatul a fost unul minunat si profesionist. Multumim mult, Eduard!  PS: Toni,soția lui este absolut minunata și mereu gata sa te ajute!

Silvia Saulea

Buna!! Sunteti cei mai tari! V-am mai zis si o sa o mai zic! au ieșit foarte foarte frumoase albumele. Ne plac super mult! Foarte frumos ambalate, personalizate și efectiv impactul este wow când le primesti. Va multumim din suflet pentru momentele frumoase pe care le-ați imortalizat si ne vor rămâne astfel amintiri nepretuite pentru toată viața, pentru profesionalismul vostru si nu in ultimul rand pentru răbdarea pe.care ati avut-o cu mine (mai ales tu Antonela:)). Si voi sunteti niste oameni minunați și ne bucurăm că ne-ati fost alături! Va pup pe amândoi!! Si inca o data un maaareeee multumesc pt tot!!

Andra Ștefănescu

După spusele invitațiilor nostri "un cuplu de fotografi profesioniști", după rezultatele avute la evenimente "fotografi care cu siguranță va vor fi alături la multiple ocazii importante", după părerea noastră "oameni care ne-au întrat la suflet si cu drag ne dorim sa ii revedem".

Urmăreste-ne pe social media: